+(355) 68 40 00 569

Produktet tona

Shoqëria 4K Trading Albania është një kompani e re e themeluar në Nëntor 2015.

No products were found matching your selection.

Rreth kompanisë

Aktiviteti i saj është i fokusuar në shitjen e letrës dhe artikujve të
kancelarisë të importuara nga Gjermania , Hollanda , Italia , Kina , Indonezia , Turqia , Polonia , Austria etj. Ne disponojmë një gamë të gjerë bojrash origjinale dhe kompatibël , të çertifikuara me standarte ISO dhe me garanci.
Gjithashtu kompania jonë disponon fotokopje , paisje
multifunksionale , printera me ngjyra dhe bardhë e zi , të disa prej
Brandeve më të njohura si: Konica Minolta , Canon , Samsung ,
Lexmark etj. Ne mbulojmë të gjithë linjën e printimit , për kompaninë dhe
biznesin tuaj , nëpërmjet shërbimit profesional dhe cilësor në
fushat e: Shërbimeve të menaxhuara të Printimit , Paisjeve të
printimit/fotokopjimit me qera , Shitje dhe Servis për Printera
dhe Fotokopje.

Produkte në ofertë

Më poshtë do të gjeni të gjithë listën e produkteve që janë në ofertë.

Bashkëpunëtorët tanë: